20 ton zware brug voor Hasselt (België)

In deze herfst nieuwsbrief treft u een kort verslag aan van de 20 ton zware brug die we hebben geleverd in het Belgische Hasselt. Verder een bruggenproject onder en naast de N381 bij Donkerbroek en alvast een vooraankondiging van onze deelname aan de Infra Relatiedagen in Hardenberg in februari 2020.

21 meter lang en 6 meter breed

Afgelopen maand is een complete 20 ton zware brug van 21 meter lang en 6 meter breed aangekomen en geleverd in het Belgische Hasselt. Vanwege de breedte van 6 meter moest het transport in de nacht plaatsvinden. Door een grondig routeonderzoek verliep het hele traject op rolletjes. Ook door vooraf de bouwplaats goed te inspecteren was de eindlocatie van de fietsbrug perfect volgens plan voorbereid.

Een 300 tons telekraan heeft de brug probleemloos op de betonnen landhoofden gelegd. Bijzonder aan deze brug is de kleur: de composiet dekdelen, stalen leuning en liggers zijn alle in ‘machine’groen uitgevoerd.

N381 bij Donkerbroek

Weer een bruggenproject opgeleverd. Onder en naast de N381 bij Donkerbroek heeft Groot Lemmer een 15 meter lange fietsbrug én een vlonderbrug van 100 meter lengte gemonteerd. Beide in de houtsoort Azobé FSC 100% ® en voorzien van onze GL strippen.

Wrijfhouten voor nieuwe steiger in Rotterdam

Groot Lemmer heeft geheel voorbewerkte wrijfhouten in Azobé FSC 100% ® geleverd voor een nieuwe steiger bij Koole in de Rotterdamse haven. In goede samenwerking met de firma Hakkers uit Werkendam is een mooi eindresultaat behaald.

Nieuwe steiger in Lemmer

Groot Lemmer is bekend door de houtsoort Azobé FSC 100% ®. Naast deze gerenommeerde houtsoort verwerken en leveren wij nog meer soorten hout: wij hebben een project geleverd in Lemmer geheel in de houtsoort Groenhart FSC 100% ®. In alle dekken zijn onze GL strippen toegepast. Verder omvatte de levering 100 palen 350x350mm x 12500mm Groenhart FSC 100% ®. Groot Lemmer heeft dit project in goede samenwerking met de aannemer Stienstra en Van der Wal B.V. gerealiseerd.

Ontmoet Groot Lemmer

En we laten uiteraard graag zien wat ons bezighoudt. Daarom treffen we u graag op de Infra Relatiedagen 2020 in Hardenberg. Zet de datum 4, 5 en 6 februari alvast in uw agenda. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze stand.

Kerstvakantie

Groot Lemmer kijkt terug op een bijzonder jaar met de verhuizing naar een compleet nieuw onderkomen. We danken al onze klanten voor het geschonken vertrouwen.

Van maandag 23 december t/m vrijdag 3 januari 2020 zijn wij gesloten i.v.m. de kerstvakantie. Vanaf maandag 6 januari staan we weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,
Team Groot Lemmer

 

BACK