2019 wordt een bijzonder jaar

Ons 100-jarig jubileum, de bouw van een nieuwe bedrijfshal én vele mooie projecten in het vooruitzicht: 2019 heeft alles in zich om een bijzonder jaar te worden. Dit willen we graag met jou als klant of relatie delen. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Nieuwe projecten

100% vakmanschap, maar wel op een innovatieve, efficiënte én duurzame manier: dat is wat je als klant van ons mag verwachten. Daarom hebben we ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met onze nieuwste projecten. Zo zijn we onder meer gevraagd door een relatie van Groot Lemmer om in Waalre verandaconstructies te bouwen.

Update nieuwbouw: we gaan bovengronds

In de afgelopen weken is met man en macht gewerkt aan de bouw van onze nieuwe bedrijfshal in Heerenveen. De fundering is gelegd en de staalconstructie krijgt elke dag meer vorm. Ook de komende weken bouwen we gestaag verder aan één van de duurzaamste bedrijfsgebouwen van Friesland. Zoals het nu lijkt, hopen we halverwege dit jaar ons nieuwe onderkomen te betrekken.

Infratech

Wat een prachtige start van dit jaar! Op de Infratech in de Rotterdamse Ahoy mochten we in januari tientallen nieuwe connecties maken én hen vertellen over onze nieuwste producten en projecten. Bedrijfsleven, politiek, overheden: de beurs werd goed bezocht en dit merkten we ook in onze stand. Van robotica tot sensoring: het beursthema ‘Futureproof’ was sowieso een bron van inspiratie. Uiteraard droegen wij hier ook aan bij. Bijvoorbeeld met aandacht voor onze onderhoudsarme composiet-toepassingen én onze GL-antislip-oplossingen.

Even voorstellen: twee nieuwe collega’s

We willen je als klant zo goed en zo effectief mogelijk helpen. Daarom hebben we ons team uitgebreid met twee nieuwe collega’s. Titus Brandsma (rechts op foto) is ons nieuwe gezicht op de afdeling Verkoop & Operations. Nico Kemper is onze nieuwe aanwinst bij de loshout afdeling. Hij gaat zich richten op de verkoop van loshout en bewerkingen.

Bestel de laatste kaarten voor InfraRelatiedagen

Ons team ontmoeten? Meer weten over duurzame bruggenbouw en onze nieuwste producten? Op 5,6 en 7 februari zijn we daarom present op de InfraRelatiedagen in Hardenberg. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in onze stand. Nog geen kaarten? Bestel ze dan op deze link.

Met vriendelijke groet,
Team Groot Lemmer

 

BACK