Een bijzonder jaar in de maak

Ons 100-jarig jubileum, de bouw van een nieuwe bedrijfshal én vele mooie projecten in het vooruitzicht: 2019 heeft alles in zich om een bijzonder jaar te worden. Dit willen we graag met jou als klant of relatie delen. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Deze wandelbruggen maken de Lindewijk compleet

Natuur en water. Dat is de Lindewijk in Wolvega. Ontworpen om heerlijk te wonen én te recreëren. Twee wandelbruggen van Groot Lemmer maken het plaatje compleet.
We hebben deze stijlvolle bruggen gemaakt van de houtsoorten Azobé en Billinga. Beiden uiteraard voorzien van FSC-keurmerk. Op de foto zijn ze nog bedekt met een sneeuwtapijt, maar straks schitteren ze in de voorjaarszon.

Onze landbouwbrug: een sterk staaltje vakwerk

We zijn sterk in hout, maar ook ijzersterk in staal. Deze landbouwbrug hebben we in maart geplaatst in het Limburgse Tienray. De brug is voorzien van gepoedercoate stalen liggers en leuningen.
De houten dekdelen zijn zo uitgevoerd dat ze de belasting door vee kunnen weerstaan.
Meer weten over onze landbouwbruggen? Informeer eens bij onze adviseurs. Weetje: onze bruggen worden ook “af fabriek” geleverd en daarna door professionele partners geplaatst.

Nieuwe bruggen in De Wolden en Middelstum

Er gaat niets boven een mooie houten brug. Daarom zijn we trots op onze fietsbrug die de nieuwe fietsverbinding langs de Koekangerweg completeert. Een fraaie uitbreiding: in de look and feel van de bestaande verkeersbrug. Iets noordelijker, in Middelstum, bouwen we meerdere bruggen rondom de nieuwe basisschool.
Het dek van de brug in Middelstum is gemaakt van Groenhart 100% FSC en voorzien van onze antislip GL-strippen. Niet alleen mooi, maar ook super veilig dus…

Onze nieuwbouw krijgt smoel

Het voordeel van een zachte winter? We konden de afgelopen maanden meters maken met de bouw van onze nieuwe bedrijfshal. De opbouw van kantoor en loods is gereed en het ontwerp krijgt hiermee smoel.
De komende weken bouwen we gestaag verder aan één van de duurzaamste bedrijfsgebouwen van Friesland.
Zoals het nu lijkt, hopen we halverwege dit jaar ons nieuwe onderkomen te betrekken.

Met vriendelijke groet,
Team Groot Lemmer

 

BACK