Groot aantal projecten afgerond

De afgelopen periode heeft Groot Lemmer een flink aantal projecten afgerond. In deze nieuwsbrief presenteren we een deel van de projecten. Zo realiseerden we een nieuwe brug in Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek, een composiet brug in Steenwijk, herstelden we het vlonderpad op de begraafplaats in Nijkerk, een nieuwe brug in De Wolden en een brug in de wijk Vlierlanden in Ommen. De details en foto’s treft u hieronder aan. 

Realisatie nieuwe brug Safari Resort Beekse Bergen

GL AntislipSafari Resort Beekse Bergen opent een nieuw resort met 239 accommodaties die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thematisering. Later zullen er, in fase twee, nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd.

Groot Lemmer heeft een nieuwe 22 meter lange voetgangersbrug geplaatst om de verschillende delen van het nieuwe resort te kunnen bereiken. De brug is voorzien van stalen liggers en heeft daarmee een zeer slanke uitstraling.

Realisatie brug Gemeente Steenwijkerland

De gemeente Steenwijkerland heeft besloten om de bestaande houten voetgangers- en fietsbrug bij de Clausschool te vervangen door een onderhoudsarme monoliet composiet brug vervaardigd volgens het vacuum infusie proces.

Herstel vlonderpad begraafplaats Nijkerk

In de maanden februari en maart werd ons land geteisterd door de kou vanuit het oosten van Europa, de ‘Russische beer’. In de grond- weg en waterbouw worden de buitenwerkzaamheden dan op een lager pitje gezet.

De Groot Lemmer collega’s van de Montage Buitendienst hadden juist voordeel van het koude weer: door gebruik te maken van de ijsvloer konden de bestaande vlonderplanken eenvoudig en snel worden vervangen door nieuwe ongeprofileerde houten Azobé FSC® 100% dekdelen voorzien van de bekende GL-strippen. Hierdoor kunnen de bezoekers voortaan weer veilig en comfortabel over het vlonderpad lopen. De bestaande thermisch verzinkte stalen leuning is teruggeplaatst.

Vlierlanden brug Ommen

Gemeente Ommen-Hardenberg heeft in de nieuwbouwwijk Vlierlanden te Ommen de fietsbrug in gebruik genomen. De brug heeft een moderne uitstraling.

De brug is samengesteld uit een bijzonder fraaie combinatie van materialen: thermisch verzinkte stalen liggers, composiet dekdelen met een slijtlaag en houten leuningen in Azobé voorzien van 3 stuks horizontale rvs-staaldraden.

Nieuwe brug gemeente De Wolden

De gemeente De Wolden heeft een fietspad aangelegd langs de Koekangerweg te Oosteinde met daarin opgenomen een fietsbrug van Groot Lemmer. De brug is voorzien van houten dekdelen met GL-strippen. De leuningen zijn, evenals het dek, in de houtsoort Azobé FSC® 100% uitgevoerd.

We wensen de gebruikers van het nieuwe fietspad veel veilige kilometers fietsplezier!

Met vriendelijke groet,
Team Groot Lemmer

 

BACK