Groot Lemmer met FWD Smartbridge naar InfraTech

Groot Lemmer is van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 januari prominent aanwezig op de Infratech in Rotterdam Ahoy. Wij nemen namelijk een gedeelte van een echte FWD SmartCompositeBridge® mee naar stand 1420. En alsof zo’n stuk brug van Glasvezel Versterkt Kunststof (GVK) niet indrukwekkend genoeg is, staan wij tijdens de beurs in verbinding met onze GVK smartbridges in Delft. Zodat bezoekers kunnen zien wat zo’n slimme brug zoal meet.

Meten is weten

Tijdens de Infratech kunnen bezoekers aan de stand van Groot Lemmer onder meer live zien hoe de brug in Delft met behulp van onze MOCS sensortechnologie kan worden gemonitord. Zaken als temperatuur, versnelling, uitzetting, eigen frequentie en belasting van de brug zijn direct te volgen.

Meerwaarde

Zijn al deze gegevens op een beurs vooral leuk en indrukwekkend, in de praktijk maken ze het dagelijks brugbeheer een stuk gemakkelijker. Daarnaast kan met deze informatie door de beheerders van bruggen op de iets langere termijn flink op de beheerskosten worden bespaard. Een actueel thema betreft het met behulp van onze sensortechnologie kunnen genereren van brugdek temperatuur-gegevens waarmee een efficiëntere bestrooien van het brugdek kan worden gerealiseerd. Wij verwachten dat al deze gegevens uiteindelijk ook tot nieuwe inzichten leiden over bruggen (bouwen) in het algemeen.

Entreekaarten

Als u nog geen entreekaart heeft dan regel we dat graag voor u.
Stuur ons dan een mail. Wij zijn u graag van dienst.

infratech-slim-verbinden-2017-01-11_1141-2

Geef een antwoord

Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd. * Verplichte velden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BACK