Groot Lemmer herplaatst Gaia-brug Kerkrade

Op dinsdag 26 september 2017 heeft Groot Lemmer de Gaia-brug herplaatst op zijn nieuwe locatie op de Hamstraat en over de Buitenring in Kerkrade. De houten brug, die voorheen over de Dentgenbachweg ging, werd in oktober 2015 gedemonteerd en opgeslagen. Omdat het zo’n herkenbare brug is, waaraan veel inwoners gehecht zijn, is besloten de brug een mooie, maar vooral ook functionele nieuwe locatie te geven. Hij verbindt namelijk de wijk Gracht met het zuidelijk daarvan gelegen gebied (Pferdelandpark).

Groot Lemmer verpakt bestellingen per sectie

verpakken per sectieOm het voor de klant eenvoudig te maken op de bouwplaats, kan Groot Lemmer voor u de opdracht opsplitsen en per sectie bundelen en labelen. Deze extra service scheelt u als klant veel tijd op de
bouwplaats. Neem contact op met Folkert Sinnema (tel: 06 33 039 673) en vraag naar de mogelijkheden.

Eindejaarswens

Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.

Wij en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol 2017 waarin is gebleken dat wij u van dienst waren en duurzame relaties van groot belang zijn.

Wij zijn gesloten van 23 december tot en met 7 januari 2018. Maandag 8 januari staan wij weer voor u klaar,

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Groot Lemmer BV

BACK