Ontmoet de mensen achter Groot Lemmer in stand 433

Groot Lemmer is van dinsdag 4 t/m donderdag 6 februari aanwezig op de Infra Relatiedagen 2020 in de evenementenhal in Hardenberg. Een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jarenlang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.

Groot Lemmer ontmoet u graag

Tijdens de Infra Relatiedagen kunt u in de stand van Groot Lemmer persoonlijk met ons kennis maken. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die Groot Lemmer u te bieden heeft. Waaronder: de import van hardhout, hout bewerking, bruggen, sluisdeuren, galerijen en vlonders.

95% tevreden bezoekers

Met meer dan 374 exposanten is de Infra Relatiedagen een prima gelegenheid om u te oriënteren, bestaande contacten aan te halen en nieuwe te leggen. Het afgelopen jaar telde de Infra Relatiedagen 16.340 bezoekers. De bezoekers, o.a. van gemeenten, provincies, waterschappen, (onder)aannemers, projectontwikkelingsbureaus en architecten, geven daarom ook een hoge waardering af (93% is tevreden).

Toegangskaarten

Heeft u nog geen toegangskaarten? Geen probleem. Volg deze link en u kunt ze direct bestellen, gratis!
We verheugen ons erop u in onze stand te ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,
Team Groot Lemmer

 

BACK