In de steigers: onze nieuwe bedrijfshal

In dit blog tonen we vol trots de bouw van onze nieuwe bedrijfshal aan de Innovatielaan in Heerenveen. Verder een interview met de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM) waarin onze directeur Eugène Dekker vertelt waarom Groot Lemmer klaar is voor de toekomst. En tenslotte een overzicht van de beurzen waar Groot Lemmer de komende tijd te vinden is. 

Onze nieuwe bedrijfshal

GL AntislipDe heipalen zitten in de grond, de fundering wordt gelegd. De bouw van onze nieuwe bedrijfshal aan de Innovatielaan in Heerenveen vordert. Waar we trots op zijn, is dat ons onderkomen één van de duurzaamste van de provincie wordt. Energieneutraal en circulair gebouwd. We gaan de nieuwbouw ook benutten om onze processen net weer een stukje beter en efficiënter te maken. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

NOM neemt kijkje in onze keuken

Groot Lemmer is klaar voor de toekomst. In dit interview met de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM) vertelt onze directeur Eugène Dekker waarom. Meer weten over Friese doorpakkers, slimme bruggen en de kracht van ICT? Je leest erover in dit artikel.

Ontmoet Groot Lemmer

Bij Groot Lemmer zijn we altijd benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen. En we laten uiteraard graag zien wat ons bezighoudt. Daarom treffen we je graag op de Infratech in Rotterdam of de InfraRelatieDagen in Hardenberg. Je leest erover in dit artikel

  • Op 15 tot en met 18 januari ontmoet je ons op de Infratech. We vertellen je over onze nieuwe producten, productlijnen én projecten. Dus, zin in een goed gesprek? Kom dan naar stand 1410. Registreer hier je gratis Infratech-2019 toegang.
  • De InfraRelatiedagen zijn voor ons vaste prik. Op 5,6 en 7 februari zijn we daarom present in Hardenberg. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in onze stand.

Openingstijden rondom de feestdagen

Over een kleine maand staan de feestdagen voor de deur. Goed om te weten dat Groot Lemmer tot en met vrijdag 21 december geopend is. Rondom de kerstdagen en de jaarwisseling zijn we gesloten. Op maandag 7 januari staan ons team weer voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Groot Lemmer

 

BACK