Stalen brug met houten dek en leuningen

25 meter lange brug naar Anderlecht

Ook in Corona- tijden gaat Groot Lemmer gewoon door met het bouwen van bruggen, steigers en vlonders in hout, staal en composiet. Vorige week hebben wij een prefab voetgangersbrug geleverd in het prachtig gerenoveerde Astridpark te Anderlecht. Het park is vernoemd naar de Belgische koningin Astrid en gelegen direct naast het voetbalstadion van Royal Sporting Club Anderlecht.

De ruim 25 meter lange en bijna 5 meter brede prefab brug is met speciaal transport op woensdag 28 oktober j.l. vervoerd van Heerenveen naar het Gewest Brussel. De brug heeft een lengte van 25 meter en is voorzien van gecoate stalen liggers en heeft houten dekdelen en leuningen in de houtsoort Azobé welke FSC 100% gecertificeerd is. Een duurzame houtsoort én een duurzame constructie! De dekdelen zijn voorzien van onze eigen GLstrip waardoor de brug veilig en zeer comfortabel beloopbaar is.

De architect heeft extra aandacht gegeven aan de leuningen waardoor het geheel een moderne en zeer fraaie uitstraling heeft gekregen. Dank aan Quintelier NV voor deze zeer gewaardeerde opdracht en Pax Bouw- en Industrieservice voor het transport naar België.

Geef een antwoord

Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd. * Verplichte velden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BACK