Nieuwe locatie Groot Lemmer

Verhuizing is een feit

In deze zomerse nieuwsbrief treft u onze verhuismededeling aan en een kleine fotoimpressie van de nieuwe locatie. Verder maken we de melding dat de werf en de kantoren van Groot Lemmer in de zomer weer tijdens de bouwvakperiode gesloten zijn. We genieten dan weer van een welverdiende vakantie na een intensieve periode. Vanaf maandag 19 augustus zijn we u weer graag van dienst.

Verhuizing naar nummer 7 een feit

Het heeft de nodige voorbereidingstijd gekost. Maar op 8 juli is onze verhuizing een feit. In eerste instantie is het hele machinepark en de gehele werf overgegaan en daarna de kantoren. We verwelkomen u in het vervolg dan ook graag op de Innovatielaan nummer 7. Zoals gezegd, er ging veel voorbereidingstijd aan vooraf maar we zijn straks weer helemaal klaar voor de toekomst.

In de zijbalk ziet u een overzichtsfoto van de opslag. Hier bevinden zich ook de verschillende ingangen naar de productiehal. De andere foto toont het front van het nieuwe pand. Hier moeten nog wat bouwmaterialen worden opgeruimd maar dan is het ook helemaal af.

Het nieuwe adres is vanaf 8 juli: Innovatielaan 7, 8447 SN in Heerenveen. De telefoonnummers en het e-mailadres zijn hetzelfde gebleven.

Bouwvaksluiting Groot Lemmer

Groot Lemmer is in de bouwvakperiode 2019 gesloten in de weken 31, 32 en 33 (maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus). Wij vertrouwen erop u na de vakantieperiode weer van dienst te kunnen zijn en wensen u alvast een fijne vakantie toe!

 

Met vriendelijke groet,
Team Groot Lemmer

 

BACK