Email: info@grootlemmer.com   |    Phone: +31(0)513 789 333

Groot Lemmer op Infra Relatiedagen

Groot Lemmer is van dinsdag 7 t/m woensdag 9 februari aanwezig op de Infra Relatiedagen 2017 in de evenementenhal in Hardenberg. Een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jaren lang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. 

Meten is weten

Tijdens de Infra Relatiedagen kunnen bezoekers aan de stand van Groot Lemmer onder meer kennis maken met haar medewerkers. Ze kunnen u vertellen over onze MOCS sensortechnologie waarmee slimme bruggen kan worden gemonitord. Zaken als temperatuur, versnelling, uitzetting, eigen frequentie en belasting van de brug zijn direct te volgen.

Meerwaarde

Zijn al deze gegevens vooral leuk en indrukwekkend, in de praktijk maken ze het dagelijks brugbeheer een stuk gemakkelijker. Daarnaast kan met deze informatie door de beheerders van bruggen op de iets langere termijn flink op de beheerskosten worden bespaard. Een actueel thema betreft het met behulp van onze sensortechnologie kunnen genereren van brugdek temperatuur-gegevens waarmee een effici├źntere bestrooien van het brugdek kan worden gerealiseerd. Wij verwachten dat al deze gegevens uiteindelijk ook tot nieuwe inzichten leiden over bruggen (bouwen) in het algemeen.

Entreekaarten

Als u nog geen entreekaart heeft dan regel we dat graag voor u.
Stuur ons dan een mail. Wij zijn u graag van dienst.

infrographic-infra-relatiedagen

Leave a Reply

Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd. * Verplichte velden

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BACK