E-mail: info@grootlemmer.com   |    Telefoon: +31(0)513 789 333

GROOTLemmer bouwt BeLEVENissen in het nieuwe dierenpark Emmen.

In Emmen verrijst een nieuw dierenpark, en niet zo maar een dierenpark. Het concept van het dierenpark gaat uit van vijf belevingswerelden, elke wereld staat op zichzelf, heeft een eigen thematiek, eigen sfeer en uitstraling. Iedere wereld ademt het karakter van een verrassende ontdekkingsreis, aldus de website van dierenpark Emmen. Inmiddels is de bouw van deze werelden gestart. Het megaproject is in handen van VolkerWessels.

Eind 2015 is de opening van het nieuwe park. GROOTLemmer is er trots op om te kunnen zeggen dat zij voor VolkerWessels BeLEVENspark, in het nieuwe dierenpark diverse BeLEVENissen mag bouwen. Dit betreft o.a. een aantal gethematiseerde bruggen en steigers. Vooral in het tropische deel van het dierenpark komen een aantal BeLEVENissen.

Uiteraard wordt er alleen FSC hout gebruikt in de BeLEVENissen. Op bijgaande foto een van de bruggen met op de achtergrond een grote steiger met uitkijkpunt. Elke BeLEVENis vertelt zijn eigen verhaal, zo is er bijvoorbeeld een brug geheel opgebouwd uit vliegtuigonderdelen. Een mooie klus waar GROOTLemmer naast haar kennis ook haar creativiteit in kwijt kan.

BACK