In opdracht van Groot Lemmer in Heerenveen is Wierenga & De Graaf op zoek naar een analytische en daadkrachtige Hoofd Financiële Administratie (fulltime) 

Wat wordt jouw opdracht?

Je wordt verantwoordelijk voor het financiële beleid, waarbij je rapporteert aan de algemeen directeur. Naast dat je begrotingen opstelt en bewaakt, is het ook aan jou om de kwartaalcijfers en de jaarrekening op te stellen. Daarnaast neem jij de budgetbewaking van projecten voor je rekening. Je weet afwijkingen te signaleren, waarna je evalueert en bijstuurt.

Heb jij

  • Een financiële opleiding op HBO-niveau
  • Ervaring met project financieringen / -administratie
  • Aantoonbare ervaring in het gebruik van een ERP systeem
  • Affiniteit met ICT

Ben jij

  • Analytisch en cijfermatig sterk
  • Daadkrachtig en resultaat gedreven
  • Overtuigend en stressbestendig

En kun jij

  • Snel besluiten nemen

Dan stellen wij jou een veelzijdige en uitdagende functie in het vooruitzicht met veel ruimte voor eigen inbreng.

Over Groot Lemmer
Het in Heerenveen gevestigde Groot Lemmer geniet naam en faam als het gaat om het engineeren en construeren van steigers, vlonders en galerijen op maat voor de B&U branche. Dat doet Groot Lemmer met de toepassing van gecertificeerd hardhout en staal. Daarnaast vervaardigd Groot Lemmer fiets- en voetgangersbruggen en lichte verkeersbruggen. Deze bruggen vinden hun weg naar tal van landen in Noord-Europa. Tot slot levert Groot Lemmer via zijn groothandelstak diverse maatvoeringen hardhout aan bijvoorbeeld GWW-aannemers. Bij het meer dan 100-jarige Groot Lemmer werken bijna 40 specialisten. Samen zorgen zij er in een familiebedrijf-cultuur voor dat opdrachten en projecten op tijd en binnen de marges gerealiseerd worden.

Je wilt reageren?

Bel dan met Leo de Graaf, ook als je eerst meer informatie over deze aantrekkelijke functie wilt. Hij is te bereiken op 06 – 129 821 12 of leo@wierenga-degraaf.nl.

Meer informatie over Wierenga & De Graaf of andere interessante vacatures vind je op www.wierenga-degraaf.nl

BACK