In opdracht van Groot Lemmer in Heerenveen is Wierenga & De Graaf op zoek naar een resultaatgerichte en efficiënte Bouwkundig Werkvoorbereider B&U

Als Bouwkundig Werkvoorbereider B&U ben je de schakel tussen opdrachtgevers, externe Tekla-tekenbureaus en de interne organisatie van Groot Lemmer. Jouw primaire taak is het om B&U projecten voor te bereiden en op te leveren conform de overeengekomen specificaties, budgetten en deadlines. Het betreft een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Wat wordt jouw opdracht?
Je wordt verantwoordelijk voor de voorbereiding en de planning van B&U projecten. Die projecten variëren van eenvoudige vlonders tot galerijen van 5 of meer verdiepingen. Je stuurt externe Tekla-tekenbureaus aan en op basis van functionele ontwerpen bepaal je de benodigde materialen en de specificaties ervan. Die stem je af met de afdeling planning en de fabriek. Vervolgens zorg je ervoor dat de montageploegen met de juiste materialen en conform planning de vlonders en galerijen ter plaatse monteren. Uiteraard houd je gedurende het project de opdrachtgever op de hoogte van alle ins en outs van het project. Intern heb je een belangrijke signaalfunctie. Je constateert eventuele projectafwijkingen en stuurt die bij op de meest kostenefficiënte wijze. Stressbestendig als je bent, draai jij je hand er niet voor om meerdere projecten tegelijk te managen.

Heb jij

  • Een bouwkundige opleiding op minimaal MBO-niveau
  • Aantoonbare en relevante werkervaring in een bouwkundige werkomgeving
  • Kennis en ervaring met Tekla of gelijkwaardige pakketten
  • Een scherp oog voor budgetten en deadlines
  • Een goed ontwikkeld gevoel voor kostenefficiënt engineeren en produceren

Ben jij

  • Resultaatgericht
  • Stressbestendig

En kun jij

  • Goed plannen en organiseren
  • Het overzicht behouden over meerdere projecten

Dan stellen wij jou een veelzijdige en uitdagende functie in het vooruitzicht met volop doorgroeimogelijkheden.

Over Groot Lemmer
Het in Heerenveen gevestigde Groot Lemmer geniet naam en faam als het gaat om het engineeren en construeren van steigers, vlonders en galerijen op maat voor de B&U branche. Dat doet Groot Lemmer met de toepassing van gecertificeerd hardhout en staal. Daarnaast vervaardigd Groot Lemmer fiets- en voetgangersbruggen en lichte verkeersbruggen. Deze bruggen vinden hun weg naar tal van landen in Noord-Europa. Tot slot levert Groot Lemmer via zijn groothandelstak diverse maatvoeringen hardhout aan bijvoorbeeld GWW-aannemers. Bij het meer dan 100-jarige Groot Lemmer werken bijna 40 specialisten. Samen zorgen zij er in een familiebedrijf-cultuur voor dat opdrachten en projecten op tijd en binnen de marges gerealiseerd worden.

Je wilt reageren?
Bel dan met Gert Jan Cuperus ook als je eerst meer informatie over deze aantrekkelijke functie wilt. Hij is te bereiken op 06 – 161 169 00 of gertjan@wierenga-degraaf.nl.

Wierenga & De Graaf werft op exclusieve basis voor Groot Lemmer. Meer informatie over Wierenga & De Graaf of andere interessante vacatures vind je op www.wierenga-degraaf.nl.

BACK