Vlonders

Vlonders krijgen een robuuste & karakteristieke uitstraling indien zij in hardhout zijn uitgevoerd. Hardhout heeft een warme en mooie uitstraling. Dat is dan ook precies de reden waarom Groot Lemmer met grote regelmaat vlonders van hardhout levert aan aannemers en projectontwikkelaars. Groot Lemmer ontwerpt en construeert de vlonders overigens niet alleen in hardhout, maar ook van andere materialen als bijvoorbeeld; staal, (hout)composiet, bamboe etc. Zeker op het gebied van composiet is de laatste jaren veel kennis en ervaring opgedaan.

Met een eigen engineeringsafdeling en montageploeg kan Groot Lemmer u het werk volledig uit handen nemen van ontwerp tot en met montage van de vlonders op de bouw met alle toebehoren. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om een bouwpakket te laten samen stellen. Wij maken dan de diverse onderdelen op maat, voorzien van duidelijke tekeningen waardoor u het eenvoudig zelf op de bouw kunt installeren. Een vlonder van Groot Lemmer brengt tal van voordelen met zich mee.

De door Groot Lemmer toegepaste houtsoorten hebben een grote natuurlijke levensduur (houtsoorten met duurzaamheidsklasse I). Daarnaast wordt het hout ook duurzaam gewonnen. Het hout voldoet aan de regelgeving van de overheid (TPAC) maar kan op verzoek ook met FSC® license code FSC-C009073 gecertificeerd of PEFC gecertificeerd hout worden toegepast. De criteria van FSC of PEFC zijn strenger als TPAC en sluiten beter aan bij de filosofie van Groot Lemmer.

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen 24 uur reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BACK