Werken bij Groot Lemmer

Wij zijn Groot Lemmer, een toonaangevende engineer en bouwer met ruim 100 jaar ervaring. Wij zijn van origine specialist in het ontwerpen en bouwen van fiets-, voetgangers- en lichte verkeersbruggen voor overheden en aannemers binnen en buiten Nederland.
Naast de bruggen, ontwerpen en bouwen wij ook vlonders en galerijen voor grote en middelgrote projecten in de bouwsector. Voor de constructies gebruiken wij duurzaam geproduceerd hardhout, staal, composiet of een combinatie hiervan. Als dynamische en flexibele organisatie zoeken wij doorgaans naar vernieuwing en groeien zo ook als specialist in (composiet) sluisdeuren.

Groot Lemmer is daarnaast een grote leverancier van hardhout aan de GWW aannemer en aan de collega hardhoutbedrijven. De focus ligt hierbij op het leveren van zoveel mogelijk (logistieke) toegevoegde waarde aan haar klanten. Er wordt gebruikt gemaakt van een modern machinepark om het hout voor te bewerken naar wens van de klant.

Op dit moment hebben wij geen vacatures, een open sollicitatie mag altijd gestuurd worden.

Daarnaast hebben wij binnenkort de vacature:

  • Productiepersoneel (allround machinaal houtbewerker en/of montage). Mocht je hier interesse in hebben dan mag je alvast solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@grootlemmer.com t.a.v. dhr. H. Rodermond of neem telefonisch contact op 0513 – 789 312.
    Ook voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met dhr. H. Rodermond.
BACK